Saltar al contenido →

Presentació

Em dic Xavier Alsina i vaig néixer l’any 1980. Actualment visc a Manlleu amb la meva familia.

Vaig cursar la carrera d’Enginyeria Industrial a la UdG entre el setembre de 1998 i el setembre de 2006. Durant la carrera em vaig anar especialitzant en el càlcul d’estructures. Al novembre de 2006 entro a treballar a Blàzquez Guanter de la mà de l’Antoni Blàzquez que, juntament amb el seu soci Lluís Guanter i tots els companys del despatx, van ser els que em van transmetre la passió pel càlcul estructural i, al llarg dels 7 anys que vaig tenir el privilegi de treballar-hi, em van permetre aprendre d’ells la professió de consultor d’estructures.

Al desembre de 2013, per motius personals, deixo Blàzquez Guanter i passo a treballar al despatx de Colomer Rifà on passo a ser responsable del departament de càlcul d’estructures. Des de llavors i fins a l’actualitat he realitzat càlculs de tot tipus d’estructures: des de cases unifamiliars fins a grans naus industrials.

Gràcies a l’entusiasme que tinc per les estructures, mai he deixat d’apendre coses noves. He realitzat cursos de tot tipus: d’elements finits, de rehabilitació, de programes informàtics de càlcul, de programes informàtics de dibuix, etc. L’any 2016 vaig cursar un màster en Estructures Metàl·liques i Bigues Mixtes.

Amb tota l’experiència que he anat adquirint durant tots aquests anys, he deciditi muntar la meva pròpia consultoria. És per això que us animo a que contacteu amb mi per tal de que pugui col·laborar en els vostres projectes. Gràcies!

Mira el meu CV – CURRÍCULUM

Últimes entrades al blog